LAK- & OLIEBEHANDLING AF GULVE

En lakering og oliebehandling giver dine gulve en slidstærk overflade, samtidig med at gulvets naturlige farve vil blive fremhævet.

Blum’s Gulvservice har mange års erfaring med oliebehandling af både nye og gamle gulve.

Har du spørgsmål til lakering og oliebehandling af dit gulv, rådgiver jeg dig gerne. Eller trænger dit gulv til en gulvafhøvling og gulvafslibning, så rådgiver jeg dig også gerne inden for dette.

HVORFOR VÆLGE EN OLIEBEHANDLING?

Med en oliebehandling kan du forlænge dit gulvs levetid og samtidig give det en smuk overflade.

Oliebehandling er derfor også et populært valg, da en klar fordel er, at du nemt selv kan pleje og vedligeholde gulvet ved at give det en oliebehandling, når gulvet ridses eller får misfarvninger.

Med den rette oliebehandling sikrer du at beholde træets naturlige glød. Og behandlingen gør ligeledes dit gulv mere modstandsdygtigt – men vær opmærksom på, det ikke er nær så meget som ved en lakbehandling.

HVORFOR VÆLGE EN LAKBEHANDLING?

Ligesom med en oliebehandling, så får du med en lakbehandling et gulv, der både er slidstærkt men også er nemt at rengøre og vedligeholde.

Samtidig kan du med en lakbehandling vælge, hvilket udtryk du ønsker dine gulve skal have. Skal det være en blank overflade, halvblank eller måske en mat overflade?

Udover den nemme vedligeholdelse, så er det også super nemt at rengøre, hvis der skulle komme pletter eller misfarvninger.

Du skal blot støvsuge og eventuelt vaske gulvet i ny og næ. Og trænger det til en større omgang, så brug hellere gulvsæbe fremfor andre rengøringsmidler, da de indeholder kemikalier, der kan skade gulvet.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ OLIE- ELLER LAKBEHANDLING

Uanset om du ønsker dit gulv behandlet med olie eller lak, så Blum’s Gulvservice at give dig et godt tilbud.

Lyder det til, at jeg kunne være den rette til at hjælpe dig med dine gulve?

 kontakt mig allerede i dag, så du kan få et godt og skræddersyet tilbud.

BLUM’S GULVSERVICE

Telefon: 22 89 49 57

cvr: 31 39 59 68